Cererea de înscriere în CAR

Mai jos regăsiți formularele pe baza cărora puteți deveni membru C.A.R. Prin depunerile lunare, vă majorați fondul social, economisiți în cele mai bune condiții și obțineți cele mai avantajoase împrumuturi atunci când aveți nevoie de bani.

Cerere de înscriere în CAR PUBLISIND – Descarcă formularul

Cerere…

 
 

Codul IBAN

Codul IBAN (International Bank Account Number), numărul unic de identificare al fiecărui cont curent, este format din 24 de caractere şi a fost creat pentru a face plăţile interbancare mai eficiente. Lungimea IBAN diferă în funcţie de ţară, dar pentru o singură ţară se foloseşte aceeaşi lungime de caractere.

 
 

Băncile din România, dobânzi-record pentru credite

Costurile creditelor bancare din tara noastra sunt printre cele mai mari din Europa.

Facand o analiza a creditelor din cateva tari, putem observa ca avem dobanzi mai mari cu chiar 2 pp.

Costurile creditelor in alte tari din Europa

Analiza FinZoom.ro: Credit ipotecar 50.000 euro 30 ani

Tara Suma imprumutata…

 
 

Pe locuri, fiți gata, start!

Pe locuri, fiți gata, start! www.carpublisind.ro a fost lansat și funcționează! Începând cu 1 iunie, pot fi trimise formularele de înscriere în C.A.R. PUBLISIND – Casa de Ajutor Reciproc dedicată membrilor Federației PUBLISIND.

Pentru a deveni membru al Casei de Ajutor Reciproc caută pe site documentele necesare înscrierii, le…

 
 

Calitatea de membru. Înscrierea membrilor

Membri ai ASOCIAȚIEI C.A.R. PUBLISIND pot fi salariaţii sau alte persoane care obţin venituri de natură salarială sau asimilate salariilor, fără deosebire pe criterii de naţionalitate, cetăţenie, culoare, limbă, religie, origine socială, trăsături genetice, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, opțiune politică, situație sau responsabilitate familială.